1. Homepage
Lid worden

Lid worden van de Fotobond, dat doe je zo!

Als lid van de Fotobond kunt u deelnemen aan wedstrijden, mentoraten, lezingen, besprekingen, landelijke groepen, exposities en excursies. Bovendien ontvangt u de nieuwsbrief, krijgt u viermaal per jaar het tijdschrift ‘Fotobond In Beeld’ en kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen bij onze partners.

1. Wilt u lid worden van een club die is aangesloten bij de Fotobond?
U wilt uw fotografie op een hoger plan brengen? Een goede manier is om lid te worden van een fotoclub, waarin u met anderen samen aan uw fotografieniveau werkt. Als lid van een bij de bond aangesloten fotoclub bent u automatisch ook lid van de Fotobond.

  • Neem dan eerst contact op met de club van uw keuze en informeer of er plek is en of u kunt worden toegelaten (klik hier voor een overzicht van alle bij de Fotobond aangesloten fotoclubs en de regionale Afdelingen). 
  • Als dat positief is, vult u het formulier hiernaast in, waarbij u de club van uw keuze kunt opzoeken via het invulvak (let op:  kies onder 'Lidmaatschap' voor 'Club lid'). Met het invullen van een paar letters van de clubnaam komt de juiste club vanzelf in beeld.

2. Wilt u Persoonlijk lid worden van de Fotobond?
U bent dan geen lid van een club, maar u kunt net als clubleden deelnemen aan de activiteiten op afdelings- en landelijk niveau. Persoonlijke leden hebben dezelfde rechten als leden van fotoclubs maar kunnen niet deelnemen aan specifieke clubactiviteiten zoals de Bondsfotowedstrijd en het clubmentoraat. Het persoonlijk lidmaatschap kost € 28,00 per jaar.

  • Vul het formulier hiernaast in om Persoonlijk lid te worden. Kies onder 'Lidmaatschap' voor 'Persoonlijk lid' en voor de groep 'De Fotobond: Persoonlijke leden'. 

LET OP: Wilt u persoonlijk lid worden terwijl u kort geleden lid was van een fotoclub die bij de Fotobond is/was aangesloten? U kunt het formulier hiernaast dan niet gebruiken! Stuur a.u.b. een mailtje naar ledenadministratie@fotobond.nl.

Heeft u nog vragen over het lidmaatschap, die deze website niet beantwoordt? Vul dan het formulier nog niet in, maar stuur een e-mail naar ledenadministratie@fotobond.nl.