1. Homepage
25 JUN
Het hek staat open

Een eenvoudige applicatie........?


Clubs en afdelingen komen sinds de coronabeperkingen niet meer bij elkaar. Na de zomer kan het misschien mondjesmaat, maar zeker is dat het clubleven pas na de uitrol van een vaccinatie enigszins normaal zal worden.
Tot die tijd wordt gewerkt met internet: beeldbellen, mails, opslag van foto's in databases en gebruik van sociale media. Er is veel mogelijk maar niet alles werkt makkelijk.

  • Zou het niet handig zijn als ...
Meer lezen »
07 JUN
pf test

Ledenkorting: Pf Fotografie Magazine


Pf is hét fotografie magazine voor de creatieve fotograaf die inspiratie en informatie zoekt voor zijn eigen werk. Pf is het magazine voor de kunst van fotografie.

Als lid van de Fotobond krijgt u een jaarabonnement voor slechts € 29,99 voor het 1e jaar, en de jaren daarna voor € 62,-.
Meer lezen »
15 MEI
Jesper Boot_IPFL_2020

Jesper Boot winnaar vijfde editie International Photo Festival LeidenFoto: Jesper Boot

Op  14 mei is de winnaar van het International Photo Festival Leiden (IPFL) online bekend gemaakt.Jesper Boot is met zijn fotoserie ‘Power’ door de vakjury, onder leiding van juryvoorzitter Philippien Noordam, unaniem verkozen tot winnaar van de vijfde editie. Het is alsof Jesper Boot de toekomst die voor hem lag voorvoelde. In de serie heeft Boot de wereld stilgezet tot een roerloos beeld. Een beeld dat ...

Meer lezen »
05 MEI
Xpozer1

Ledenkorting: Xpozer ophangsysteem


Met Xpozer hangt jouw nieuwste foto perfect en stijlvol aan de muur. Het Xpozer systeem bestaat uit een slim wisselframe en een hoogwaardige fotoprint. De foto wordt opgespannen op het wisselframe, dat iets van de muur hangt, alsof de foto 'zweeft'. Het wisselen van een foto gaat makkelijk en snel. Fotobond-leden krijgen 20% korting tot 13-11-2020.

Meer lezen »
05 MEI
Open Fotocup 2020_poster_vierkant

Open Foto Cup


[foto: Ingeborg Deppe]

De Fotobond opent met deze nieuwe wedstrijd haar deuren voor alle vrijetijdsfotografen. Zowel leden als niet-leden worden van harte uitgenodigd om foto's in te zenden met als thema “75 jaar Vrijheid: in verleden, heden en toekomst”. Inzenden kan tot 1 oktober 2020. > lees meer.

Meer lezen »
09 APR
_Corona-Nieuws

Wijziging landelijke activiteiten Fotobond n.a.v. aanpak coronavirus


De Algemene ledenvergadering van 25 april 2020 wordt afgelast, de manifestatie DagFotoDag van 27 juni 2020 verschoven naar 5 juni volgend jaar. De bespreking van de Bondsfotowedstrijd 2020 die ook 27 juni juni zou plaatsvinden is daarmee afgelast.

Meer lezen »
11 MRT
Foto Pierre Pinkse

Perslijst Fotobond: inbreng fotoclubs gevraagd


Voor 2020 staan nieuwe activiteiten in de planning, zoals de Dag Fotodag (27 juni) en de Open Foto Cup (wedstrijd). Deze open landelijke evenementen verdienen zoveel mogelijk bekendheid. Hiervoor maken we gebruik van onze diverse social media kanalen, maar we willen ook meer inzetten op de geschreven pers.

Meer lezen »